Voetreflexzone therapie

Voetreflex
zone
therapie

Door deze reflexzone‘s te masseren komt er een betere doorbloeding
en energie doorstroming op gang

Wat is voetreflexzone therapie?

Voetreflexzone therapie is eigenlijk een oude volksgeneeskunde.
Al ruim 3000 jaar geleden werd voetreflexzonetherapie toegepast in Egypte, China en India. Men had toen al ontdekt dat het stimuleren van reflexpunten op de voet een positieve invloed had op botten, organen en weefsels. Eigenlijk doe je het ook al uit jezelf, namelijk als je ergens pijn hebt dan leg je, intuïtief, zelf jouw hand op de pijnlijke plek om zo de pijn te verlichten.

Deze reflexzone‘s zijn verbonden met de organen in het lichaam d.m.v. zenuwbanen en meridianen.
Door deze reflexzone‘s te masseren komt er een betere doorbloeding en energie doorstroming op gang. Hierdoor worden de organen, botten en weefsels beter doorbloed. Zo komen lichaam en geest weer tot rust.

Voetreflexzonemassage ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzone therapie is echter geen vervanging van een medische behandeling maar een waardevolle aanvulling.
Voetreflexzonemassage is zowel ontspannend als klachten verbeterend!

Veel voorkomende klachten/ziektebeelden:

Spijsverteringsklachten
Hoofdpijn / migraine
Nek- schouderklachten
Vermoeidheid- en spanningsklachten
Slaapproblemen.

Wil je meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek?

Maak dan nu een afspraak via het contactformulier

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts of specialist bij fysieke en/of psychische klachten.

Mijn missie is om mensen weer lekker in hun vel te laten zitten. En zoveel als mogelijk klachtenvrij door het leven te laten gaan.

Stoelmassage

Wat is Stoelmassage?

Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage, die wordt gegeven over de kleding heen. De rug, nek, armen, schouders en hoofd worden gemasseerd.

Je zit daarvoor op een speciaal ontwikkelde massagestoel. Deze massage duurt ongeveer 20 minuten.

De stoelmassage helpt bij het voorkomen van aan het werk gerelateerde ziekten. Bijvoorbeeld, spanning in de nek, rugpijn, RSI, hoofdpijn. De massage stimuleert de bloedsomloop en de betere doorbloeding bevordert de opname van voedingsstoffen en zuurstof.

Indiase Hoofd-massage

Wat is een Indiase hoofdmassage?

Een Indiase hoofdmassage van hoofdhuid, gezicht, schouders en rug. Het is een laagdrempelige manier van massage. Je houdt je kleding aan en je kunt op een gewone stoel zitten, wanneer deze gegeven wordt.

De stevige en zachte massagebewegingen werken diep, kalmerend en ontspannend. De massage duurt ongeveer 25 minuten. Je hoofd heeft veel zenuwuiteinden en daardoor werkt de massage ook nog eens verhelderend op de geest.

An Shen® Hoofd- nek en schouder-massage

An Shen betekent geestelijke balans, innerlijk evenwicht en duidt op een hoge vorm van bewustzijnsontwikkeling. Deze unieke An Shen® massage is vooral gericht op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest. De massage bestaat uit een combinatie van Chinese acupunctuur en Westerse massagetechnieken. Deze massage kan uitgebreid worden met een rug massage.

Het effect van de massage is zeer groot en is direct merkbaar en voelbaar. Gespannen spieren, hoofdpijn en stress verdwijnen of worden een stuk minder.

De massage inclusief de rugmassage duurt ongeveer 55 minuten.

  • Mardy-Ann Rechards
  • Rouwcounselor

  • Body Mind Release Therapeute
    BMR Interventie Specialist
    Voetreflexzone Therapeute
  • Burgermeester Jansenlaan
    3331 HL Zwijndrecht

Follow us:

Copyright 2021 || Body recharge